https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Стриймър Bluesound Node N130

Цена: 1270.00лв.
Промо цена: 1100.00лв. /брой
InStock

Описание на Стриймър Bluesound Node N130

Bluesound NODE се е променил от предишния Node 2i  с допълнителен HDMI eArc порт отзад, подобрен DAC и по-голям и удобен сензорен екран в горната част.
Bluesound NODE има същият прекрасен дизайн, който се стеснява в основата на устройството, създавайки илюзията, че левитира върху повърхността.  Вътрешно NODE се отличава с аудиофилски DAC дизайн, който не само поддържа 24-битова/192 kHz аудио обработка, но и MQA за слушане с високо качество. Заедно с мощни софтуерни функции, като контрол на тона и фиксиран звук, можете да персонализирате вашите предпочитания за слушане в детайли.
Стриймвате музика с помощта на HDMI eARC, Wi-Fi или Ethernet, Apple AirPlay 2, aptX HD Bluetooth или USB, за да чувате аудио съдържание от поточни услуги, телевизия и собствена музикална библиотека. Слушайте музиката си чрез вашата HiFi система или чрез кабелни или безжични слушалки, чрез свързване към RCA, оптичен TOSLINK, aptX HD Bluetooth, 3,5 мм жак, устройства на Apple или други Bluesound или BluOS плейъри.
Контролите за бърз достъп, като възпроизвеждане/пауза, пропускане на песни и сила на звука, са достъпни като контроли на сензорния панел в горната част на NODE, чрез гласови асистенти като Siri, Alexa или Google Voice, или чрез програмиране на собствено IR дистанционно управление или по избор Bluesound RC1 . Разширени контроли, включително контрол на тона, оптимизация на кросоувър на субуфера и настройки за подобряване на външните DAC връзки, са налични в приложението BluOS Controller. NODE може също да бъде интегриран в интелигентен дом с пълнофункционални драйвери за Lutron, Elan, RTI, Crestron и други популярни системи за домашно управление.
Безпроблемно можете да свържете NODE към множество Bluesound високоговорители в целия дом с приложението BluOS Controller и ще успеете да създадете интуитивна мултирум система, чрез която ще чувате музиката си навсякъде.

Спецификации:

  • Свързване към всеки съществуващ стерео усилвател, AV приемник или аудио система със захранване.
  • Захранван от най-съвременния четириядрен процесор 1.8 GHz ARM® Cortex ™ A53 и 32-битов/384 кГц премиум ЦАП дизайн.
  • HDMI eARC връзка, опции за цифров, оптичен и аналогов вход/изход, с кабелни и безжични изходи за слушалки и субуфер.
  • Аудио стрийминг с висока резолюция с достъп до интернет радиостанции, облачни музикални услуги и собствена местна музикална библиотека.
  • Двулентов Wi-Fi, Gigabit Ethernet и поддръжка за двупосочен Bluetooth aptX HD Bluetooth осигурява възпроизвеждане на музика без прекъсване.
  • Създавате и контролирате мултирум система с интуитивното приложение BluOS Controller.
  • Сензорни контроли на горния панел с предварително зададени настройки.
  • Възможност за IR вход и дистанционно обучение - Управлявате устройството с дистанционен контролер Bluesound RC1.
  • Свържете се с BluVoice в приложението Alexa и използвайте гласовия асистент на Amazon'sAlexa, за да контролирате системата в дома.
  • AirPlay 2 позволява възпроизвеждане на музика или подкасти от безжични стерео компоненти в цялата ви къща - всички в синхрон.

Производител

Към сайта на производителя

Подобни продукти:

Към продукти от сходни категории