https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Aудио и видео техника от висок клас

Предлагаме Hi-Fi и High-End аудио и видео продукти и компоненти, системи за домашно кино и други специализирани AV решения, автоматизация на дома и офиса.Вижте всички продукти

Аудио Арте предлага висококачествени Hi-Fi и High-End аудио и видео системи за дома (тонколони, субуфери, саундбар системи, влагоустойчиви озвучителни тела и тонколони за вграждане). Компанията се специализира в проектиране, доставка и изпълнение на домашни кина от висок клас,  битови HI-End аудио-визуални системи и домашна автоматизация - Smart House/Home.

Аудио Арте е вносител на редица AV продукти за бизнеса и е сред водещите компании в изграждането на аудио и видео конферентни системи, озвучителни системи, преводачески системи, дискусионни системи, оповестителни системи за театри, банки, офиси и хотели, системи за маскиране на звука в открити офис пространства. Цялостна системна интеграция и обработка на видео и аудио сигнали, автоматизация и управление, Digital Signage, сложни системи за визуализация, озвучаване и др.

Към продукти от сходни категории