https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

МАРКИ

Аудио Арте предлага на българския пазар най-съвременните аудио и видео решения, благодарение на дългогодишното си сътрудничество и доказани партньорски отношения с големите производители на висококачествена аудио и видео техника.
На някои реномирани и изпитани марки от AV индустрията е единствен представител за България, заради коректни бизнес отношения: Klipsch, KLH, NAD, PSB, Bluesound, Technics, Aquavision, Norstone Design, Elipson, Vivolink, Lumene, Prismasonic,  Sunfire,  Synthesis, Artcoustic, Inakustik, Aver и др.
Освен това компанията е оторизиран дистрибутор, представител и партньор на редица от водещите световни фирми: Extron, Crestron, Gefen, Barco, Control4, Sony, Epson, JVC, Audac, B-Tech Cambridge Sound Management, Control4, Cornered Audio, Creek, Furman, Cisco, Lifesize, Logitech, Poly и др.

audiotechnica hi-fi

Premium Home Audio Speakers and Headphones

Марки предлагани от Аудио Арте

Продукти за дома

Продукти за бизнеса

NAD

Името NAD произлиза от “New Acoustic Dimension” и е едно от най-известните европейски имена в Hi-Fi. Един от основателите на марката е Bjorn Erik Edvardsen, който и до днес е създател и конструктор на повечето от уредите носещи инициалите BEE в името си. NAD е синоним на качествен звук и семпъл, изчистен дизайн. Философията на NAD е “Misic first”, което означава впечатляваща мощ и неподправено музикално възпроизвеждане, дизайн за лесна употреба, къс път на сигнала за чист музикален тон. Kомпонентите на NAD са с отлично съотношение цена/качество, осезаемо превъзхождайки конкурентите си от същия ценови клас.
Към всички продукти NAD>>>

Klipsch

Историята на американската компания Klipsch е история на триумфа. Основана през 1946 година от Пол Клипш, тя бързо си спечелва репутацията на солиден производител на акустични системи както за стерео, така и за съраунд озвучаване на домашно кино. Принципното различие на акустичните системи на Klipsch от акустичните системи на другите производители се дължи на използването на рупорните динамични високочестотни говорители.
Към всички продукти Klipsch>>>

Musical Fidelity

Британската компания Musical Fidelity е производител на аудио оборудване от най-висок клас. Основана от Антъни Майкълсън в Обединеното кралство през 1982 г., компанията е известна с необичайния промишлен дизайн и изгодни цени на техните продукти.
Към всички продукти Musical Fidelity>>>

PSB Speakers

Още от основаването си през далечната 1972 г., компанията PSB задава нови стандарти в акустичния дизайн, наблягайки на своята “true-to-nature” философия за възпроизвеждане на музиката така, както е била записана в студиото. Тя е една от водещите компании за озвучителни тела в Канада, основана от Пол Бартън един от най-утвърдените акустични дизайнери в индустрията днес.
Към всички продукти PSB>>>

Creek Audio

Британската компания Creek Audio е основана през 1976 г. от Майкъл Крийк и е сред най-реномираните марки от Острова. Устройствата на Creek имат отлична схемотехника, изключително качествени компоненти, безкомпромисно изпълнение като всичко това е подчинено на максимата "value for money".
Към всички продукти Creek Audio>>>

Epos

Легендарните британски високоговорители EPOS, отличавани с многобройни награди от HIFI пресата, са неизменен спътник на меломана вече над 30 години. Основана от Robin Marshall през 1983г., компанията сега е част от Creek Audio и създава широка гама отлично балансирани, висококачествени високоговорители.  
Към всички продукти EPOS>>>

Bang&Olufsen

От създаването си през 1925 г. в Дания, марката Bang & Olufsen е стандарт за креативен дизайн и символ за превъзходно качество на аудио и видео продукти. Стремежът на компанията е да предлага луксозни, но удобни решения с уникален дизайн и високо качество на звука и картината, които същевременно са изключително мобилни.
Към всички продукти Bang&Olufsen>>>

Elipson

С над половин век опит в производството на високоговорители, Elipson предлага гама от продукти, която ще отговори най-пълно на вашите нужди, започвайки от Studio Pro bookshelf, до висок клас подови тонколони. Същевременно, моделът Planet L предлага уникален ретро дизайн от 60-те и ще зарадва не само слуха, но и очите ви.
Към всички продукти Elipson>>>

Cornered Audio

Датската компания Cornered Audio предлага озвучителни тела с уникален триъгълен дизайн предназначени специално за монтиране в ъгли или на границата между стената и тавана. В основата си това са висококачествени аудиофилски тонколони, възпроизвеждащи естествен, динамичен и кристално чист звук.
Към всички продукти Cornered Audio >>>

James Loudspeakers

James Loudspeakers е водеща компания в разработката и производството на високоговорители, както във високия клас за домашно приложение, така и за професионални приложения. Отличават се с множество иновации, безупречно акустично възпроизвеждане, отличен дизайн и качество. Всички продукти са специално проектирани с минимално визуално присъствие в интериора или дизайна на ландшафта.
Към всички продукти James Loudspeakers>>>

Artcoustic

Връщайки се към корените на традиционната датски дизайн високоговорител, Artcoustic напълно преобразява конвенционалния високоговорител като му придава модерна визия. Продуктите на Artcoustic са произведения на изкуството и се нареждат сред елита на говорителите от висок клас по целия свят. Отличават се със забележително динамичен обхват и ефективност, забележителен и изтънчен дизайн в сравнение с конвенционалните Hi-Fi продукти. Уникалното при тях е възможността да се принтира на гриловете изображения, които да ги превърнат в неповторима част от интериора. Високоговорителите на Artcoustic са идеалното решение за жилища и търговски обекти от висок клас.
Към всички продукти Artcoustic >>>

Highland Audio

Френската компания Highland Audio изработва елегантни висококачествени високоговорители. Всеки техен детайл е подбран с цел оптимално акустично изживяване. В края на производствената линия, всеки произведен високоговорител се тества с толеранс от максимум 2.5%.
Към всички продукти Highland >>>

Synthesis

Мек лампов звук, дълбочина и детайлност на картината. 
Часове, изпълнени с музика, без настъпване на умора. 
Фантастичен дизайн, достоен за най-изискания интериор - това са отличителните белези на high-end системите на италианската компания Synthesis.
Към всички продукти Synthesis >>>

Inakustik

Компанията Inakustik предлага много широк спектър първокласни кабели за висококачествените домашни аудио-видео системи. Новите формати, използвани в стерео системите и системите за домашно кино, предявяват и нови изисквания към качеството на кабелите и съединителите. За да се изпълнят тези изисквания, Inakustik използват в своите кабели множество нови и оригинални технологии. В асортимента на компанията влизат също така и различни видове аксесоари, конектори и много други. Всички компоненти са изготвени в Германия! Освен производство на кабели и интериорни системи за окабеляване Inakustik издава и качествена музика (CD и DVD) за аудиофили.
Към всички продукти Inakustik >>>

NorStone

Интериорното обзавеждане на дома вече се превръща в необходимост за всеки. Независимо от това, какъв е вашият стил, каква електроника имате, компанията NorStone има решение за вас в областта на мебелите за аудио и видео техника. Предложенията на NorStone комбинират достъпна цена, функционалност и красота за поставянето на телевизор, стерео уредба или грамофон, без да нарушават домашния декор. Като допълнение, NorStone предлага широка гама кабели на много атрактивни цени.
Към всички продукти NorStone >>>

Dune HD

Марката Dune HD e световен лидер при високопроизводителните мултимедийни плеъри. Устройствата, които предлагат са универсални, мощни, с Full HD (1080p) качество, и са спечелили множество награди за дизайн и функционалност. С интуитивния си потребителски интерфейс и поддръжката за всички SD и HD видео и аудио формати, моделите на Dune HD са перфектната основа за една съвременна система за домашно кино.
Към всички продукти Dune HD >>>

Olive

Базирана в Сан Франциско, Olive свързва лекотата и достъпността на цифровата музика с домашното Hi-Fi стерео. Воденa от екип любители на музиката, Olive прави само музикaлни Hi-Fi сървъри и плейъри. Продуктите на Olive позволяват да усетите музиката с истинско Hi-Fi качество, без компромиси и компресия, с лесен достъп от всяка стая на дома и съвременен, елегантен дизайн.
Към всички продукти Olive >>>

Aquavision

Компанията Aquavision е създадена през 1997 г. и е водеща в производството на водозащитени телевизори, проектирани за бани или други мокри помещения. Благодарение на високото качество и елегантен стил, телевизорите Aquavision все по-често се използват и в други помещения, не само в дома, но и в хотели, офиси, конферентни центрове, яхти и т.н. 
Към всички продукти Aquavision >>>

Stewart Filmscreen

Като семеен бизнес от 1947 г., Stewart поддържа най-високите стандарти в проектирането и изработката на екрани, както и при обслужването на своите клиенти. Stewart Filmscreen продължава да проектира и произвежда новаторски продукти, насочни както към потребителския, така и към професионалния сегмент.
Към всички продукти Stewart Filmscreen >>>

Lumene

Френската компания Lumene е специализирана в производството на прожекционни екрани. Продуктите покриват широка гама, задоволяваща желанията и потребностите и на най-взискателните клиенти и също така следяща линията на новостите и тенденциите на пазара, като същевременно гарантира отлично съотношение между цена и качество.
Към всички продукти Lumene >>>

Ligra

Основаната през 1968 г. италианска компания Ligra, предлага разнообразен асортимент от статични екрани, моторизирани прожекционни екрани, акустично прозрачни екрани, преносими сгъваеми екрании други. Техните продукти както за конферентни зали, така и за домашни кина.
Към всички продукти Ligra >>>

B-Tech

B-Tech International е световен лидер в проектирането и производството на монтажни решения за Аудио и Видео техника. Осъзнавайки нуждата от подходящи закрепващи и свързващи елементи и специализирайки се в тази област, B-Tech израства от малък регионален AV дистрибутор от югоизточен Лондон, до корпорация предлагаща стотици специализирани продукти, с офиси и дистрибуторски центрове пръснати из целия свят.
Към всички продукти B-Tech >>>

Blurosso

Blurosso Technology е компания основател на революционен продукт - Intelligent TV, който има потенциал да промени изцяло пазара на електроника. Екипът на Blurosso е посветен на идеята да проектира, развитие и съчетае в едно най-добрата технология и най-стилната форма за телевизор. Резултатът е иновативният продукт - Intelligent TV, който представлява най-доброто от света на лукса, технологиите и услугите. Предлаганите модели се отличават с богата функционалност, безкомпромисно качество и уникален дизайн, дължащ се на първокачествените материали и прецизна ръчна изработка.
Към всички продукти Blurosso >>>

Bluesound

От няколко години под марката Bluesound, опитните инженери и страстни меломани от NAD са събрали, на пръв поглед доста различни като функционалост устройства, които споделят обща цифрова платформа за стрийминг на музика от локални и глобални мрежи или външни USB устройства.
Към всички продукти  Bluesound >>>

Solid Drive

Уникалната технология на Solid Drive позволява да превърнете елементите от интериора в озвучителни тела, без да е нужно да инсталирате високоговорители. С помощта на монтирани „драйвери“, различни повърхности, като стъкла, стени или дори мебели се превръщат в озвучителни тела. Без колони, видими кабели или решетки. Перфекно решение за стилни и изчистени интериори.
Към всички продукти Solid Drive >>>

ISOL-8

Британската фирма ISOL-8 Teknologies е специализирана в проектирането и производството на продукти за стабилизиране, филтриране (conditioning), разделяне и защита на захранването на аудио и видео техника и е водеща в класа продукти, които произвежда. Аудио Арте предлага разнообразна гама продукти ISOL-8 за различни основни типове приложения.
Към всички продукти  ISOL-8 >>>

Digital Projection

Компанията Digital Projection е пионер и лидер в индустрията на цифровите изображения. Тя произвежда широка гама от проектори с ултра висока производителност. Техните проектори са еталон за качество и могат да бъдат използвани в различни видове области - образование, медицина, наука, цифрово кино, търговски развлечения, храмове и др.
Към всички продукти Digital Projection >>>

Epson Projectors

Като лидер в производството на проектори, Epson предлага висококачествени продукти, които се отличават с неповторима яркост и новаторски характеристики за различните сектори на приложение - в бизнес сферата, образованието или домашното кино. От самото начало, Epson се превръща в пионер и определя стандартите за качество на изображението и иновациите при мултимедийните проектори. Освен марка номер 1 в САЩ, Epson има значителен дял от пазара в световен мащаб, както и множество награди и признания за отличие.
Към всички продукти Epson >>>

JVC Projectors

За милиони потребители по света, картината е всичко. Японската компания JVC произвежда висок клас проектори за домашно кино, които са с водеща позиция в своя клас, осигоряващи излючително високо ниво на картината. Освен това JVC произвежда Digital Cinema проектори, офис проектори и проектори за обучения.
Към всички продукти JVC Projectors >>>

Panasonic Professional Displays

Специализираните екрани на Panasonic Professional Displays осигуряват най-високо качество на видео изображението, с дълбоки и богати черни, широк спектър цветове, разнообразие от размери и резолюции, модулна архитектура и превъзходно качество на продуктите.
Към всички продукти Panasonic Professional Displays >>>

Sony

Sony се е превърнала в една от най-известните марки в света. Продуктите на Sony са известни със своето качество и новаторски дизайн - независимо дали сте вкъщи, в движение или на работа. От произвеждането на Walkman Personal Stereo до разработката на цифрови технологии от ново поколение, името на Sony е синоним на новаторство в аудиовизуалната комуникация.
Към всички продукти Sony >>>

Extron Electronics

Extron Electronics е една от водещите компании в производството на професионални A/V системи и продукти, включващи компютър-видео интерфейси, ключове, матрични превключватели, разпределителни усилватели, видео преобразуватели, скан-конвертори, сигнал-процесори, етернет-контрол интерфейси и кабели за висока резолюция. Философията на фирмата е намиране и осъществяване на единението на три концепции: изграждане, поддръжка и решения. Следвайки тези стандарти, Extron Electronics се превърна в един от водещите доставчици на продукти и обучение в сферата на професионалната А/V индустрия в света.
Към всички продукти Extron >>>

Gefen

Gefen е водеща американска компания, лидер в областта на AV и KVM инфраструктурата и предлагаща редица специализирани продукти за сигнали – аудио/видео превключватели, разклонители, удължители, скейлъри, конвертори, адаптори, кабели, предназначени за индустриални, професионални, студийни и домашни потребители, и покриват цялата гама от видове и размери. Мащабируемите решения на Gefen дават възможност на аудио видео и компютърните системи да се интегрират по-лесно, да се разширяват, конфигурират и оптимизират, което ги прави максимално ефективни.
Специалисти и интегратори от цял свят търсят решенията на Gefen заради надеждните им продукти, които издържаха изпитанието на времето, както и заради квалифицираните технически решения, представени в широката гама произвеждани продукти.
Към всички продукти Gefen >>>

Furman

Furman се занимава с производството на висококачествени продукти за аудио, видео, както и професионалнални AC решения за музикалния бранш и киноиндустрията от 1974 г. насам. От 2001 Furman произвеждат пълна гама от продукти, работещи с променлив ток, мрежи за домашно кино и акустични системи висок клас за меломани, професионални музиканти, звукови инженери, радио- и телевизионни оператори, както и системни интегратори в целия свят. Иновативните технологии на компанията постигат сигурност, качество и максимална ефективност  на всяка A/V система.
Към всички продукти Furman >>>

Sunfire

Sunfire е американската компания  основана от Боб Карвър в САЩ през 1972 година. Легендата твърди, че откритието на честотният преобразовател станало случайно, като Боб Карвър е трябвало да разработи машина за симулиране на земетресения, което се превърнало в трамплин към четири деситилетия еталон в аудио индустрията. Днес за много аудиофили името Sunfire е синоним на субуфер, и има добра причина за това. Боб Карвър първи въвежда понятието за истинските субуфери («True Subwoofer»), които наистина са "суб-нискочестотни" акустични системи - за разлика от всички останали, които възпроизвеждат нормално ниските честоти
Към всички продукти Sunfire >>>

Cisco

Cisco и е всепризнат лидер сред телепрезънс компаниите. Фирмата предлага пълен набор от видеоконферентни ( TelePresence ) продукти за конферентни зали, индивидуален настолни компютри и домашни офиси. В основата си са базирани на мощна инфраструктура и инструменти за управление, които позволяват на потребителите да комуникират лице в лице с групи вътре или вън от тяхната организация.
Към всички продукти Cisco >>>

Lifesize

Lifesize Communications е първата компания, която разработва и внедрява видео комуникационни продукти с висока резолюция (High Definition). От самото си основаване тя се позиционира като водеща в технологично отношение компания в бранша и е лидер във видео конферентните системи с широкоекранно Full HD качество. Продуктите на Lifesize предлагат изключителен баланс между цена, качество и ефективност, а използването им в съвременната бизнес среда, води до директно снижаване на разходите, пести време и подобрява многократно комуникацията и производителността.
Към всички продукти Lifesize >>>

Control4

Американската компания предлага системи за домашна автоматизация, с които можете да превърнете вашия дом в Интелигентен Дом.
Към решения и продукти на Control4 >>>

Crestron Electronics

С повече от 40 години опит в бизнеса и 91 офиса в световен мащаб, Crestron Electronics е водещ доставчик на системи за управление и автоматизация на домове, офиси, училища, болници, хотели и други съоръжения. Crestron предоставя възможност да се използват най-новите постижения на техническия прогрес колкото е възможно по-просто. Независимо от това къде сте или какво правите, всичко е под контрол с Crestron.
Към решения и продукти на Crestron Electronics >>>

yamaha home audio and video

Yamaha Corp.
Повече от 130 години след основаването си през 1887 година, определиха философията на Yamaha като философска рамка, която е в основата на управлението на бизнеса в Yamaha Group.
Освен това, през 2019 г. създадоха ново обещание на марката „Make Waves“, за да уловят този специален момент, когато сърцата на техните клиенти треперят.

Към продукти от сходни категории