https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

NAD празнува 50 годишнина!

Тази година още една от най-известните Hi-Fi марки - NAD Electronics отбелязва своята 50 годишнина от основаването си през 1972г.

През 1972 г. група напредничави аудио ентусиасти се събират, за да създадат уникална аудио компания. Така се ражда NAD (New Acoustic Dimension). В продължение на пет десетилетия NAD трансформира hi-fi индустрията със смели подходи към дизайна на усилвателите, съчетавайки високоефективно усилване с простота на работа, за да предостави най-добрите усилватели с най-добра стойност за любителите на музиката по света.

NAD Electronics ще отпразнува 50-годишнината на марката с поредица от събития от октомври 2022 г. до май 2023 г. на Мюнхенското High-End изложение. .


По повод годишнината компанията обяви и пускането на лимитирана серия интегриран усилвател C 3050 LE, вдъхновен от винтидж дизайна с препратка към класическия NAD 3033 от 70-те години на миналия век, включващ елементи от ретро дизайн, корпус от сатениран орех, двойни VU измерватели, пуш бутони и оригиналното логото на NAD в курсивен стил.

През последните 50 години NAD Electronics произвежда електронни компоненти, включително усилватели, изходни продукти като грамофони, CD и касетофони и по-скоро стриймъри и A/V приемници. Марката се наложи като име в HiFi техниката за дома особено след успеха на интегрирания усилвател NAD 3020, който с течение на времето се превърна в един от най-продаваните бюджетни усилватели в историята.

Към продукти от сходни категории