https://jivo.chat/ciF58iidFN Dancing people, home cinema and music instruments
Позвънете сега!

Sound Masking

Системата Sound Masking служи за повишаване на конфиденциалността на разговори водени в отворен тип офиси, както и за намаляване на смущенията, предизвикани от страничен шум. Звуковото маскиране помага за постигане на равномерна акустична среда, в която силни звуци, като звънене на телефони, кучешки лай, тропане и разговори да не пречат на концентрацията на обитателите на помещението. Звукопотискането осигурява ниско ниво на фоновия шум, което не е натрапчиво или дразнещо за работниците, но е достатъчно силно, за да прикрива ефективно околните разговори и да намалява разсейващите звуци.  Може да се каже, че Sound Masking е система за звуково маскиране, водеща до повишаване на ефективността и продуктивността на служителите.
Системата за маскиране на звука спомага да бъде намалено субективното възприятие и раздразнение от сигнали, носещи информация за човешкия мозък и водещи до загуба на концентрация. Системата улавя и анализира в реално време звуковата среда в помещенията, като в зависимост от характеристиките и излъчва различни комбинации от сигнали. Маскиращата система е сертифицирана и безопасна за човешкото здраве.

Системата за звуково маскиране  се препоръчва за употреба в следните случаи:

  • офиси от отворен тип, където е необходимо постигане на конфиденциалност на разговорите; 
  • споделени работни пространства;
  • студенти и ученици нуждаещи се от спокойна среда за концентрацията си; 
  • ресторанти, където е важно да се осигури конфиденциалност между масите на посетителите;
  • SPA центрове, където е необходимо да се притъпи кънтенето и да се осигури максимално успокояваща и акустично приятна среда; 
  • в йога студиа и при медитация за създаване на максимално релаксираща и отпускаща среда;

Към продукти от сходни категории